Bereken hoeveel vet u kunt verliezen

Meet uw omtrek 2 vingers onder uw navel, zie de foto. Vul uw omtrek in en bereken uw curve. Probeer zonder risico!, na de eerste behandeling geen direct meetbaar resultaat = geen betaling.

Hoe meet ik mijn onderbuik op

Buikvet verwijderen met cavitatie

Buikvet verwijderen door te sporten kan soms lang duren.
Wilt u sneller resultaat hebben probeer dan eens een cavitatie op de buik.
Een cavitatie behandeling is een behandeling met goede resultaten voor het verwijderen van vet op lokale zones. Het doel van cavitatie is dat de vetcellen imploderen en dat het vet wordt afgevoerd door het lymfestelsel. Om de afvoer te stimuleren volgt na een cavitatie behandeling een pressotherapie. Na de eerste behandeling kan er al een resultaat worden behaald van een vermindering in omtrek van wel enkele centimeters. Uiteraard is dit afhankelijk per persoon en van uw leefstijl. Wij raden u aan om voor en na de behandeling voldoende te bewegen en water te drinken. Dit om de afvoer van het vet te stimuleren en dus het beste resultaat te krijgen.
  ultrasound voor collageen aanmaak Voorbeeld van het resultaat van een cavitatie op de buik *  

06-08-2017
Ontzettend fijn en vertrouwd gevoel heb ik bij Sanne. Ze is eerlijk ook als iets niet helpt. Ik heb al meerdere gezichtsbehandelingen gehad. En je huid voelt echt strakker en ziet er stralender uit. En dan is het ook nog eens super gezellig!!

07-06-2017
Fijne sfeer en mooie salon. Sanne legt duidelijk uit wat ze gaat doen, en waarvoor het is. Ik vond het fijn om vandaag even wat "me time" te hebben. Sanne is gewoon een leuke meid die kundig is en weet wat ze doet!

11-05-2017
Ik vind het erg gezellig ondanks t leeftijd verschil v bijna 30jr praten we makkelijk over alles we lijken wel vriendinnen en t belangrijkste ik heb wel t idee dat t goed werkt m'n benen zijn strakker en ze is kundig en relaxed voorlopig ben je nog niet van me af

22-08-2016
k ben zeer tevreden over de behandelingen bij Sanne. Ik ben nu 3 x geweest en ga zeker nog vaker. Sanne geeft duidelijke uitleg en prima behandelingen, bovendien is het super gezellig bij Sanne. Een aanrader.