Bereken hoeveel vet u kunt verliezen

Meet uw omtrek 2 vingers onder uw navel, zie de foto. Vul uw omtrek in en bereken uw curve. Probeer zonder risico!, na de eerste behandeling geen direct meetbaar resultaat = geen betaling.

Hoe meet ik mijn onderbuik op

Buikvet verwijderen met cavitatie

Buikvet verwijderen door te sporten kan soms lang duren.
Wilt u sneller resultaat hebben probeer dan eens een cavitatie op de buik.
Een cavitatie behandeling is een behandeling met goede resultaten voor het verwijderen van vet op lokale zones. Het doel van cavitatie is dat de vetcellen imploderen en dat het vet wordt afgevoerd door het lymfestelsel. Om de afvoer te stimuleren volgt na een cavitatie behandeling een pressotherapie. Na de eerste behandeling kan er al een resultaat worden behaald van een vermindering in omtrek van wel enkele centimeters. Uiteraard is dit afhankelijk per persoon en van uw leefstijl. Wij raden u aan om voor en na de behandeling voldoende te bewegen en water te drinken. Dit om de afvoer van het vet te stimuleren en dus het beste resultaat te krijgen.
  ultrasound voor collageen aanmaakVoorbeeld van het resultaat van een cavitatie op de buik *  

05-03-2019
sanne is top. luistert naar je wensen, en is eerlijk naar wat er behaald zou kunnen worden. fijne uitleg en heerlijke behandelingen. Sanne is klantvriendelijk en gezellig. aanrader. gr Jacq

05-11-2018
Sanne heeft een erg fijne/ mooie salon. Zij geeft een duidelijke uitleg over de verschillende stappen in de behandeling. Ik ben nu 5 keer geweest en 4x voor een behandeling van mijn buik. Ben ruim 10 cm kwijt. Een beetje van mijzelf en een beetje van Sanne ????

08-08-2018
Fijne salon in Apeldoorn, waar je je gelijk op je gemak voelt. Dit komt ook door de vakkundigheid van Sanne. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed en denkt mee met haar klanten. Ik kan haar zeker aanraden..

03-12-2017
Ik heb nu een aantal behandelingen gedaan bij de salon. En ik ben heel tevreden. Sanne zelf is een heel prettig persoon. Ze is professioneel en legt alles goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!