Generic placeholder image

Geef een origineel en uniek kado

Met de Beauty bon geeft u een unieke ervaring kado voor een speciale gelegenheid. De Beauty bon is te besteden bij Your Beauty salon op alle behandelingen en producten. Geef bij uw bestelling aan voor wie en voor welke gelegenheid het kado is en wij zorgen voor een passende feestelijke verpakking. Zo wordt de bon nog leuker kado te geven en zeker net zo leuk om kado te krijgen. 

Betaling per Ideal is mogelijk. De bon wordt na bestelling binnen 2 werkdagen per post toegezonden.

Voorwaarden:

  • De Beauty bon kan ingewisseld worden op alle behandelingen  welke te verkrijgen zijn bij Your Beauty Salon

  • Niet in te wisselen tegen contanten

  • Er wordt geen geld teruggegeven

  • Geldig tot 1 jaar na de uitgiftedatum, deze staat vermeld op de bon

Betaling gelukt

Bedankt voor uw betaling u hoort snel van ons

Kies uw waardebon

Geef een waardebon cadeau!
Geef een waardebon cadeau!
4-3-2019
4-3-2019
sanne is top. luistert naar je wensen, en is eerlijk naar wat er behaald zou kunnen worden. fijne uitleg en heerlijke behandelingen. Sanne is klantvriendelijk en gezellig. aanrader. gr Jacq
4-11-2018
4-11-2018
Sanne heeft een erg fijne/ mooie salon. Zij geeft een duidelijke uitleg over de verschillende stappen in de behandeling. Ik ben nu 5 keer geweest en 4x voor een behandeling van mijn buik. Ben ruim 10 cm kwijt. Een beetje van mijzelf en een beetje van Sanne ????
-
Fijne salon in Apeldoorn, waar je je gelijk op je gemak voelt. Dit komt ook door de vakkundigheid van Sanne. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed en denkt mee met haar klanten. Ik kan haar zeker aanraden..
2-12-2017
2-12-2017
Ik heb nu een aantal behandelingen gedaan bij de salon. En ik ben heel tevreden. Sanne zelf is een heel prettig persoon. Ze is professioneel en legt alles goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!