Pressotherapie (lymfedrainage):

​Het lymfestelsel verzorgt de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht in het lichaam.Cellulite wordt mede veroorzaakt door een slechte afvoer van afvalstoffen en een slechte doorbloeding. Door verkeerde gewoontes zoals te vet eten, roken, alcohol en te weinig bewegen raken de lymfebanen verstopt en krijgen we ophopingen van overtollig vocht (oedeem) en afvalstoffen met alle nadelige gevolgen van dien.Met lymfedrainage wordt de doorstroming van de lymfebanen extra op gang gebracht, waardoor overtollig vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tevens is dit een zeer doeltreffende aanpak tegen cellulite. Het lymfesysteem is afhankelijk van onze spierbewegingen.

Wist u dat pressotherapie zorgt voor?

  • Een snellere afvoer van lichaamsvet na een cavitatie behandeling
  • Cellulite verminderd
  • Zorgt voor een krachtige drainage van vocht
  • De bloed- en lymfecirculatie stimuleert met verwijdering van afvalstoffen

Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

​Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage. De zogenaamde lymfedrainage wordt door de segmenten van het speciale pak gestuurd. De golfbewegingen, veroorzaakt door de luchtdruk, verbeteren de lymfe-en bloedcirculatie waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen.De bloedcirculatie verbetert en u voelt zich energieker. Doordat het apparaat het lichaam ook ontgift en de vetverbranding stimuleert, wordt het gemakkelijker om gewicht te verliezen.

Voor wie is pressotherapie geschikt:

  • Indien u moeilijk afvalt en op het gewicht blijft
  • Last heeft van cellulite (in combinatie met een cavitatie behandeling)
  • Last heeft van een slechte doorbloeding
  • U vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfestelsel)

Wanneer mag er niet worden behandeld:

Zenuwziekten, hemofilie, trombose, hart problemen/ pacemaker, zwanger en tot 6 weken na de bevalling, tot drie maanden na een buikoperatie/ operatie.

pressotherapie 
Onspannen liggen terwijl uw lichaam gemasseerd wordt

pressotherapie 
De druk wordt vanuit uw voeten opgebouwd zodat uw afvalstoffen afgevoerd kunnen worden