Pressotherapie (lymfedrainage):

​Het lymfestelsel verzorgt de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht in het lichaam.Cellulite wordt mede veroorzaakt door een slechte afvoer van afvalstoffen en een slechte doorbloeding. Door verkeerde gewoontes zoals te vet eten, roken, alcohol en te weinig bewegen raken de lymfebanen verstopt en krijgen we ophopingen van overtollig vocht (oedeem) en afvalstoffen met alle nadelige gevolgen van dien.Met lymfedrainage wordt de doorstroming van de lymfebanen extra op gang gebracht, waardoor overtollig vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tevens is dit een zeer doeltreffende aanpak tegen cellulite. Het lymfesysteem is afhankelijk van onze spierbewegingen.

Wist u dat pressotherapie zorgt voor?

  • Een snellere afvoer van lichaamsvet na een cavitatie behandeling

  • Cellulite verminderd

  • Zorgt voor een krachtige drainage van vocht

  • De bloed- en lymfecirculatie stimuleert met verwijdering van afvalstoffen


    Hoe gaat de behandeling in zijn werk:

​Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage. De zogenaamde lymfedrainage wordt door de segmenten van het speciale pak gestuurd. De golfbewegingen, veroorzaakt door de luchtdruk, verbeteren de lymfe-en bloedcirculatie waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen.De bloedcirculatie verbetert en u voelt zich energieker. Doordat het apparaat het lichaam ook ontgift en de vetverbranding stimuleert, wordt het gemakkelijker om gewicht te verliezen.

Voor wie is pressotherapie geschikt:

  • Indien u moeilijk afvalt en op het gewicht blijft

  • Last heeft van cellulite (in combinatie met een cavitatie behandeling)

  • Last heeft van een slechte doorbloeding

  • U vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfestelsel)

Wanneer mag er niet worden behandeld:

Zenuwziekten, hemofilie, trombose, hart problemen/ pacemaker, zwanger en tot 6 weken na de bevalling, tot drie maanden na een buikoperatie/ operatie.

4-3-2019
4-3-2019
sanne is top. luistert naar je wensen, en is eerlijk naar wat er behaald zou kunnen worden. fijne uitleg en heerlijke behandelingen. Sanne is klantvriendelijk en gezellig. aanrader. gr Jacq
4-11-2018
4-11-2018
Sanne heeft een erg fijne/ mooie salon. Zij geeft een duidelijke uitleg over de verschillende stappen in de behandeling. Ik ben nu 5 keer geweest en 4x voor een behandeling van mijn buik. Ben ruim 10 cm kwijt. Een beetje van mijzelf en een beetje van Sanne ????
-
Fijne salon in Apeldoorn, waar je je gelijk op je gemak voelt. Dit komt ook door de vakkundigheid van Sanne. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed en denkt mee met haar klanten. Ik kan haar zeker aanraden..
2-12-2017
2-12-2017
Ik heb nu een aantal behandelingen gedaan bij de salon. En ik ben heel tevreden. Sanne zelf is een heel prettig persoon. Ze is professioneel en legt alles goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!