Generic placeholder image

Verfijnen/ verwijderen van rimpels

Deze techniek wordt gebruikt voor het verbeteren van de huidstructuur, het verwijderen van fijne lijntjes en het verminderen van rimpels (verstrakking). Door het verwarmen van het vocht in de weefsels gaat de bloedsomloop versnellen. Daardoor wordt het vet van binnenuit verwarmd, zonder dat het oppervlak wordt verbrandt. Deze techniek wordt gebruikt om de huid te verstrakken, de aanmaak van collageen te stimuleren en laat de vezelstructuur direct krimpen.  

Wist u dat???

Op jonge leeftijd maakt je lichaam zelf collageen aan. Rond je 25ste levensjaar neemt de aanmaak van collageen langzaam af en kunnen deze alleen nog gestimuleerd worden. Een crème alleen is hier niet afdoende omdat deze niet diep genoeg in de huid kan trekken. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van je huid. Het afnemen ervan is een van de grootste boosdoeners van rimpels en een verslapte huid.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Na het aanbrengen van de contactgel laat het apparaat warmte, door middel van een handstuk, het lichaam in. Er worden liftende bewegingen gemaakt met de behandelkop. De behandeling is geheel pijnloos, u kan kleine warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, de zenuwen of het bindweefsel van de huid. Door de verwarming van het onderhuidse vet begint het lichaam onmiddellijk afvalstoffen (vet en cellulite) af te breken, vastzittende blokkades worden losgemaakt en de doorbloeding komt weer goed op gang en bevordert de vernieuwing van collageen. Het collageen zet uit, waardoor de huid strakker en gladder wordt. Dit geeft een verstevigend en huid verjongend effect.

Behandelgebieden

  • gezicht (bijvoorbeeld tegen beginnende hamsterwangen)

  • hals- decolleté- buik (bijvoorbeeld verstrakking van de huid na een zwangerschap)

  • bovenarmen- billen

Hoe vaak dient er behandeld te worden

De behandeling dient wekelijks te worden uitgevoerd tot dat de lichaamszone het gewenste resultaat heeft bereikt. Omdat de aanmaak van collageen na het 25ste levensjaar afneemt is het periodiek behandelen aan te raden om zo een optimaal resultaat te behouden.

Verschil tussen een facelift en een RF TriPollar gezichtsbehandeling

Bij een facelift moet een patiënt rekenen op een herstelperiode van enkele maanden. Na een tri-polair behandeling kun je dezelfde avond nog uit. Tri-polair is geschikt voor alle huidtypen in tegenstelling tot een laserbehandeling. Een verdoving is niet nodig en de behandeling is aangenaam en goed te verdragen. Direct na de behandeling voelt de huid strakker, gladder en frisser aan *. De meest efficiënte methode voor een gelaatsverjonging blijft de facelift. Dit is echter een ingrijpende operatie met een lange herstelperiode.  

Wanneer mag er niet worden behandeld

Obesitas, ziekten en afwijkingen aan de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen, stofwisselingsziekten, pace maker, tijdens een zwangerschap of in de periode van het geven van borstvoeding. Bij aanvang vraag ik u een formulier te ondertekenen waarbij u verklaart geen van bovenstaande te hebben alvorens de behandeling van start gaat. 

4-3-2019
4-3-2019
sanne is top. luistert naar je wensen, en is eerlijk naar wat er behaald zou kunnen worden. fijne uitleg en heerlijke behandelingen. Sanne is klantvriendelijk en gezellig. aanrader. gr Jacq
4-11-2018
4-11-2018
Sanne heeft een erg fijne/ mooie salon. Zij geeft een duidelijke uitleg over de verschillende stappen in de behandeling. Ik ben nu 5 keer geweest en 4x voor een behandeling van mijn buik. Ben ruim 10 cm kwijt. Een beetje van mijzelf en een beetje van Sanne ????
NaN-NaN-NaN
NaN-NaN-NaN
Fijne salon in Apeldoorn, waar je je gelijk op je gemak voelt. Dit komt ook door de vakkundigheid van Sanne. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed en denkt mee met haar klanten. Ik kan haar zeker aanraden..
2-12-2017
2-12-2017
Ik heb nu een aantal behandelingen gedaan bij de salon. En ik ben heel tevreden. Sanne zelf is een heel prettig persoon. Ze is professioneel en legt alles goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!