Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen mag ik per week ondergaan?
De ideale frequentie tijdens een kuur is 1 behandeling per week. Een hogere frequentie levert geen snellere resultaten op.

Hoe lang duurt een behandeling?
 Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De sessies verlopen volgens een vooropgesteld protocol om optimale resultaten te verkrijgen.

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?
 Na een cavitatie behandeling is het resultaat meestal direct meetbaar. Bij een RF behandeling kan dit langer duren omdat de aanmaak van collageen meer tijd in beslag neemt. Het aantal behandelingen hangt af van het resultaat wat iemand wil bereiken. Dit ligt gemiddeld op de 6-8 behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt als kloppende prikjes.

Vervangen de behandelingen lichaamsbeweging?  De mogelijke oorzaken van cellulite zijn onder andere een gebrek aan lichaamsbeweging, een verkeerde houding, slechte voedingsgewoontes, hormonale invloeden, genetische voorbestemming, stress, stoornis in de vochthuishouding, roken etc. Het wordt aangeraden steeds voldoende lichaamsbeweging te nemen, gezonde voedingsgewoontes te hanteren en regelmatig te ont-stressen.

Zal ik gewicht verliezen?
Hoewel de methode geen echte vermageringsmethode is, wordt er een reductie van het vetpercentage op de behandelde plaatsen verkregen. Men voelt en ziet in de kledingmaat een vermindering van de omtrek *.