Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen mag ik per week ondergaan?
De ideale frequentie tijdens een kuur is 1 behandeling per week. Een hogere frequentie levert geen snellere resultaten op.

Hoe lang duurt een behandeling?
 Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De sessies verlopen volgens een vooropgesteld protocol om optimale resultaten te verkrijgen.

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?

 Na een cavitatie behandeling is het resultaat meestal direct meetbaar. Bij een RF behandeling kan dit langer duren omdat de aanmaak van collageen meer tijd in beslag neemt. Het aantal behandelingen hangt af van het resultaat wat iemand wil bereiken. Dit ligt gemiddeld op de 6-8 behandelingen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is vrijwel pijnloos en voelt als kloppende prikjes.

Vervangen de behandelingen lichaamsbeweging?  
De mogelijke oorzaken van cellulite zijn onder andere een gebrek aan lichaamsbeweging, een verkeerde houding, slechte voedingsgewoontes, hormonale invloeden, genetische voorbestemming, stress, stoornis in de vochthuishouding, roken etc. Het wordt aangeraden steeds voldoende lichaamsbeweging te nemen, gezonde voedingsgewoontes te hanteren en regelmatig te ont-stressen.

Zal ik gewicht verliezen?
Hoewel de methode geen echte vermageringsmethode is, wordt er een reductie van het vetpercentage op de behandelde plaatsen verkregen. Men voelt en ziet in de kledingmaat een vermindering van de omtrek *.4-3-2019
4-3-2019
sanne is top. luistert naar je wensen, en is eerlijk naar wat er behaald zou kunnen worden. fijne uitleg en heerlijke behandelingen. Sanne is klantvriendelijk en gezellig. aanrader. gr Jacq
4-11-2018
4-11-2018
Sanne heeft een erg fijne/ mooie salon. Zij geeft een duidelijke uitleg over de verschillende stappen in de behandeling. Ik ben nu 5 keer geweest en 4x voor een behandeling van mijn buik. Ben ruim 10 cm kwijt. Een beetje van mijzelf en een beetje van Sanne ????
NaN-NaN-NaN
NaN-NaN-NaN
Fijne salon in Apeldoorn, waar je je gelijk op je gemak voelt. Dit komt ook door de vakkundigheid van Sanne. Ze neemt alle tijd voor je en luistert goed en denkt mee met haar klanten. Ik kan haar zeker aanraden..
2-12-2017
2-12-2017
Ik heb nu een aantal behandelingen gedaan bij de salon. En ik ben heel tevreden. Sanne zelf is een heel prettig persoon. Ze is professioneel en legt alles goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik zal haar zeker aanraden bij anderen!